Pachetele asortate cu sunca si cascaval

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 11843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate de foaie de aluat foietaj
  • 4-5 felii de pastrama mai mari
  • cascaval
  • o mana de ciuperci conservate intregi
  • gogosar in otet
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele asortate cu sunca si cascaval:

jumatatea de foaie de aluat foietaj o punem la dezghetat.

dupa ce s-a dezghetat o asezam pe masa tapetata cu faina alba.

mai intindem cu sucitotul aluatul(pentru ca este destul de groasa foaia),apoi o taiem patratele.

cascavalul il taiem feliute.

pastrama o taiem si pe aia bucatele cat sa incapa pe fiecare patrat de aluat.

ciupercile le spalam bine si le facem feliute.

gogosarul in otet il taiem fasii subtiri.

pe fiecare patrat de aluat punem o felie de sunca si una de cascaval.

apoi pe unele punem ciuperci,iar pe altele felii de gogosari.

le impachetam in doua,le presam bine la capete si le punem intr-o tava,pe care asezam hartie de copt.

batem un ou,iar cu acesta ungem fiecare pachetel.

dam in cuptorul incins circa 20 min.

le servim reci sau calde,sunt bune oricum.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele asortate cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj